LydMejeriet

Udlejning Lyd

Udlejning Lys

Udlejning Div.

Øvrige Aktiviteter

Kontakt os

Salg Lyd

Salg Lys

Forside/Generelt

Gallerier

Links

Discjockey:

Vi har discjockey´s tilknyttet med minimum 10 års erfaring. Alle spiller gerne for det voksne publikum, men tager også hensyn til de yngre deltagere i festen, således at alle bliver underholdt musikalsk i løbet af arrangementet. Vi spiller gerne fra fra festens start til slut, også selv om det bliver sent. Discjockey´en kan hyres uden eller med musikanlæg, som evt. kan kombineres med et Karaokeanlæg, eller en musiker som kommer og underholder f.x. ½ eller 2 x ½ time i løbet af arrangementet.

Til toppen

 Lydteknik: 

Vi har erfaring med komplette løsninger når det gælder afvikling af større arrangementer så som halfester, koncerter, "sidste skoledag" og lign. indendørs såvel som udendørs. Vi leverer også udstyr til forskellige revyer og musicals.

Til toppen

Ølsmagning:

Med mere end 10 års erfaring indenfor salg og smagning af specialøl, tilbydes kvalificerede ølsmagninger til større eller mindre forsamlinger, dog max 50 personer. Ring for aftale om omfanget af smagningen. Derudover haves mange af de forskellige øl som lagervare, ellers kan de skaffes med få dages varsel, til købmandspriser.

Til toppen